8 mar 2015, 5:47  

Честит международен ден на жената ! 

  Poesía » Formas orientales
755 0 0

И Бог последна

жената сътвори , и

като я видя

 

колко е хубава , за

първи път се усмихна* !...

 

.........................................................................................

 

По памет* , но винаги може да се провери -

 

опит за „танка“ по текст от „Кабала“ . 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??