8 мар. 2015 г., 05:47  

Честит международен ден на жената ! 

  Поэзия » Восточные формы
754 0 0

И Бог последна

жената сътвори , и

като я видя

 

колко е хубава , за

първи път се усмихна* !...

 

.........................................................................................

 

По памет* , но винаги може да се провери -

 

опит за „танка“ по текст от „Кабала“ . 

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??