8 mar 2008, 8:04

Честит Осми март 

  Poesía » Civil
1545 1 7

ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ


Осми мартпрекрасна дата,

за да почетем ЖЕНАТА!

Всеки има майка свята -

най-добрата на земята!

 

Нека любовта крилата,

за наслада на душата

те направи по-богата,

по-щастлива и призната!

 

Тия две очи вселени

да са винаги засмени

и щастливи като в сън

с пролетния звън навън!

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??