14 feb 2018, 0:58

Честит празник, мила! 

  Poesía » De amor
347 0 0

О, ангел мой, при мен кацни,

разсей на злото тез тъми!

Ела, слънце, и ме озари,

нежността ми ти дари,

бъди преблагословена,

че без теб душа е натъжена,

че сред ледове и мраз 

теб чакам аз...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??