14 февр. 2018 г., 00:58

Честит празник, мила! 

  Поэзия » Любовная
348 0 0

О, ангел мой, при мен кацни,

разсей на злото тез тъми!

Ела, слънце, и ме озари,

нежността ми ти дари,

бъди преблагословена,

че без теб душа е натъжена,

че сред ледове и мраз 

теб чакам аз...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??