Feb 14, 2018, 12:58 AM

Честит празник, мила! 

  Poetry » Love
377 0 0

О, ангел мой, при мен кацни,

разсей на злото тез тъми!

Ела, слънце, и ме озари,

нежността ми ти дари,

бъди преблагословена,

че без теб душа е натъжена,

че сред ледове и мраз 

теб чакам аз...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??