1 nov 2022, 7:38

Честит празник на будителите! 

  Poesía » Civil
328 1 2

Стресна се духът народен,

пое по пътя на борбата,

за да бъде той свободен,

за да я има светлината!

 

Българино, те пример дадоха -

нашите велики будители!

А политиците те продадоха

и са нагли и алчни грабители!

 

Стресни се и ти и спри да спиш,

кой от двата примера за морал

ти харесва трябва да решиш -

България да е във възход или в кал!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??