24 abr 2010, 20:06

Честит рожден ден! 

  Poesía » De amor
2044 0 4

Със синьото на родното небе,

със златото на дъхава пшеница

и с песните на птиците над мен

ти казвам, че безкрайно те обичам!

 

Желая ти безоблачен летеж,

неспирен устрем пътя ти да следва;

желая ти с късмет, успех, с метеж

в живота упорито да напредваш!

 

Желая ти със здраве на скала

и силата на водната стихия,

със искрената нежност в Любовта

всеки ден света да преоткриваш!

 

Попътен да е вятърът ти! Знай,

след всеки полет долу ще те чакам!

Със теб ще съм завинаги! До Край!

Каквото и да става на Земята!!!

 

 

На Стан,

с обич!

© Мартина Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??