Днес си ти роден,
точно преди година.
Мина трудното,
напред е новото, неоткрито...
Първи крачки усвои,
нови зъбки мама изброи.
С Томи си говориш
и си пееш да заспиш.
Малките ръчички, като жички
пъхат се навред - няма ред,
но щом се засмееш - капе мед,
с балсам разтриваш ни душите.
Слушаме в захлас твоя глас,
играем с теб, държим в ръце
най-хубавото ни момче.
С мама думи ще редиш,
с татко ще строиш,
а с баба и дядо ще си най-щастлив!
Честит рожден, слънце!!!!
© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados