9 feb 2016, 21:13  

Честит Рожден ден..39 

  Poesía » De amor
855 1 2

Загуби ли лилави хризантеми?

Виж, вятър гони те по калните петна.

Не чуват- глухи са и неми,

прелитащите есенни листа.

 

Забравил си подаръка за мен,

затова събираш лунните следи.

Разкъса се нощта и почна ден,

естествено и днес ще завали.

 

Но виждам как нагазваш в локвите,

и с риска на откраднати цветя,

отчупваш от луната толкова,

колкото е силна любовта.

© Elena Rafailova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??