9.02.2016 г., 21:13 ч.  

Честит Рожден ден..39 

  Поезия » Любовна
856 1 2

Загуби ли лилави хризантеми?

Виж, вятър гони те по калните петна.

Не чуват- глухи са и неми,

прелитащите есенни листа.

 

Забравил си подаръка за мен,

затова събираш лунните следи.

Разкъса се нощта и почна ден,

естествено и днес ще завали.

 

Но виждам как нагазваш в локвите,

и с риска на откраднати цветя,

отчупваш от луната толкова,

колкото е силна любовта.

© Elena Rafailova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??