14 nov 2015, 18:46  

Честит рожден ден, (името на честитената)! 

  Poesía
535 3 0

Благодаря ти, че те има!

Че се усмихваш и туптиш!

Че на мнозина си любима

и в сетивата ми гнездиш!

 

Дано заслужим - небесата

нас всички да благословят!

Дано в душите и сърцата

намери всеки своя кът!

 

Макар и да се нижат дните

като мъчителен керван,

в тях има мигове честити,

когато чувстваш се огрян!

 

И моля те - не се разплаквай

от тази речевà гаргара,

а нови щасти`я очаквай

с надежда и с любов, и с вяра!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??