Благодаря ти, че те има!
Че се усмихваш и туптиш!
Че на мнозина си любима
и в сетивата ми гнездиш!
Дано заслужим - небесата
нас всички да благословят!
Дано в душите и сърцата
намери всеки своя кът!
Макар и да се нижат дните
като мъчителен керван,
в тях има мигове честити,
когато чувстваш се огрян!
И моля те - не се разплаквай
от тази речевà гаргара,
а нови щасти`я очаквай
с надежда и с любов, и с вяра!...
© Стоян Минев Всички права запазени