28 sept 2024, 17:27

Честит рожден ден, Ирина :) 

  Poesía » Verso libre
117 0 1

Дните си минават, но дали

ставаш по-хубава ти?

Да, истина е това

Нека всички знаят сега.

Ирина е обречена на красота, здраве и късмет

И дано си купи джет!

© Elena Stoyanova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • 😆и първото включване е п0здрав за РД, все едно чета лексикон или sms.
Propuestas
: ??:??