Годините бързо отлитат,
ден подир ден се редят
и ето поредната идва
от дванадесетмесечен път.
Дойде, усмихна се, рече:
„Дошла съм отново при теб,
нося ти много от всичко
вече 26 пъти подред.”
© Айлин Мустафа Еврен Todos los derechos reservados