4 may 2010, 0:08

Честит рожден ден Слънчева 

  Poesía » De amor
852 1 4

 

 

 

 

Честит  рожден  ден  Слънчева

 

Като  за  празник

прекрасна  ти  бъди.

За рожденият  ти  ден

ще  запаля безброй  звезди!

 

Те  на  пътя  ти  да  светят

да  бдят  над  теб  в  нощта.

Аз  за  останалото  ще  се  погрижа

да  опознаеш  що  е  ЛЮБОВТА!

 

Бъди  благословена,

щастието  свое  прегърни.

Душата  на  влюбения  е  тъй  нетленна,

че  те  ОБИЧАМ  силно  това  помни!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??