1 mar 2019, 10:05

Честита Баба Марта 

  Poesía
869 1 4

Баба Марта цяла нощ плете

мартеници – бели и червени.

Внучето ѝ – мъничко дете

гледа я с очи засмени.

 

Техники различни знае,

бързичко ги сплете и кръстоса,

Пижо бял е, а червена – Пенда.

Край! Приключен е въпроса.

 

Днес ще се накичи всеки!

Мартеница се разменя с другар!

Нека сме щастливи и засмени!

Мартенският празник е в разгара!

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Поздравявам всички с настъпилия празник! Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави, румени засмени и все така вдъхновени и към творчеството устремени! 

Весел и усмихнат ден, приятели! :)

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??