Честита баба Марта, мила!
От злото ми бъди закрила
и в море от лунна светлина
усмихни се ти, жена.
Нека розите за теб цъфтят,
нека птичките за теб летят
и в прегръдката на пролетта
теб да целуна, моя красота!
© Георги Todos los derechos reservados