Mar 1, 2019, 10:22 AM  

Честита баба Марта, мила! 

  Poetry » Love
386 0 0

Честита баба Марта, мила!
От злото ми бъди закрила

и в море от лунна светлина

усмихни се ти, жена.

Нека розите за теб цъфтят,

нека птичките за теб летят

и в прегръдката на пролетта

теб да целуна, моя красота!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??