1 ene 2017, 13:56  

Честита бойкова 2017 година! 

  Poesía » De humor
200 0 0

Честита Нова година!

Пак в нашата родина

вот за мен дайте вие,

държавата да се затрие,

от бюджета да лапам,

а не да се прецакам,

вкарайте вълк в кошара,

та той да ви прекара!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??