15 sept 2020, 19:25

Честита да си 

  Poesía » Otra
491 1 4


/на моята прекрасна колежка и приятелка Инка/

 

Честита да си! Пръскай светлината, 
в душата що завихрена стои.
Раздавай я на всички за отплата.
Не я задържай. Нека да струи.

Че носиш силата във теб, повярвай!
Очаква те в плеяда от звезди,
да цъфне в цвете и да приласкава
хората с ранените съдби.

До слънцето да стигаш устремена,
с лъчи в спирала свода да браздиш,
та мисълта ти бяла, откровена
да влива вяра, обич и мечти.

Честита да си,  днес ти пожелавам,
приела истина за мен една,
че в този свят едно си заслужава,
да бъдем все от светлата страна!

 

14.09.2020

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??