Това е упътване за играта.
Минавате следващото ниво.
Ще ви нападат пак дракони.
Но си спечелихте удължен живот.
Ще се биете пак с тигри.
Вече използвате чудеса.
Под червените тикви са скрити
за магии две червени сърца.
Това е упътване за играта,
наречена "Ваш живот".
Защитавате се по-умно от всякога
от фалшиви приятелства. А Любов
е вашата мисия. Продължете,
независимо че ви е страх.
Смъртта ви е скрита в цвете,
след което...
restart.
Публикувано във:
Алманах Поезия 2012, с. 150
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados