24 окт. 2019 г., 19:08  

Честито! Минавате на следващото ниво! 

  Поэзия
354 0 2

Това е упътване за играта.
Минавате следващото ниво.
Ще ви нападат пак дракони.
Но си спечелихте удължен живот.

 

Ще се биете пак с тигри.
Вече използвате чудеса.
Под червените тикви са скрити
за магии две червени сърца.

 

Това е упътване за играта,
наречена "Ваш живот".
Защитавате се по-умно от всякога
от фалшиви приятелства. А Любов

 

е вашата мисия. Продължете,
независимо че ви е страх.
Смъртта ви е скрита в цвете,
след което...
              restart.

 

 

 

Публикувано във:

Алманах Поезия 2012, с. 150

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??