Днес празнуват всички
с имената свещени едни
Павел, Петър, Петя и
техните производни...
Днес много хора ще ви кажат
"наздраве и ни запомни",
а ние ще им пожелаем
с усмивка на уста...
Нека цялото щастие на света
да им се струпа на гърба!
Здравето никога да не ги
изоставя, а купоните да не ги
забравят!
Честито на всички празнуващи!
© Ребека Иванова Todos los derechos reservados