Jun 29, 2010, 10:13 AM

Честито на всички празнуващи! 

  Poetry » Civilian
487 1 0

Днес празнуват всички

с имената свещени едни

Павел, Петър, Петя и

техните производни...

 

Днес много хора ще ви кажат

"наздраве и ни запомни",

а ние ще им пожелаем

с усмивка на уста...

 

Нека цялото щастие на света

да им се струпа на гърба!

Здравето никога да не ги

изоставя, а купоните да не ги

забравят!

 

Честито на всички празнуващи!

© Ребека Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??