12 dic 2018, 9:46

Често 

  Poesía
217 0 0

                                                                    често силата

 

                                                                на думите ти кара

 

                                                                те да премълчиш

 

                                               .....................................................................

 

                                                    

                                                                   често силата

 

                                                               на думите заставя

 

                                                                 те да премълчиш

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??