Dec 12, 2018, 9:46 AM

Често 

  Poetry
215 0 0

                                                                    често силата

 

                                                                на думите ти кара

 

                                                                те да премълчиш

 

                                               .....................................................................

 

                                                    

                                                                   често силата

 

                                                               на думите заставя

 

                                                                 те да премълчиш

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??