12.12.2018 г., 9:46 ч.

Често 

  Поезия
214 0 0

                                                                    често силата

 

                                                                на думите ти кара

 

                                                                те да премълчиш

 

                                               .....................................................................

 

                                                    

                                                                   често силата

 

                                                               на думите заставя

 

                                                                 те да премълчиш

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??