24 sept 2022, 8:27

Чети ме 

  Poesía » De amor
707 0 0

защо ли пак тъгувам 

и боли ме

като цвете тъй бързо увяхващо

щом откъснато е в жарко лято

без вода и с жажда неутолима

те чувствата ме правят тъй ранима

и боли ме

без точки запетаи

чети ме

може и да отговаря 

на хилядите въпроси

в ума ти

не зная

не е края

нищо че съм изречение без точка

чети ме

 

© Ивета Врескова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??