защо ли пак тъгувам
и боли ме
като цвете тъй бързо увяхващо
щом откъснато е в жарко лято
без вода и с жажда неутолима
те чувствата ме правят тъй ранима
и боли ме
без точки запетаи
чети ме
може и да отговаря
на хилядите въпроси
в ума ти
не зная
не е края
нищо че съм изречение без точка
чети ме
© Ивета Врескова All rights reserved.