Чашата преля,
точно преди да отпиеш,
а ти харесваш парченца щастие,
четирилистната детелина
е просто мутация,
помисли си добре
преди да свалиш бялата риза
и да търсиш причина
да бъдеш щастлив.
Аз съм тук - погледни ме!
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados