22 abr 2007, 9:57

Четирибуквена дума 

  Poesía
693 0 0
Секс.
Четирибуквена дума,
а движи света.
Играе си със съдби и хора.
Доста често сее печал.
Човешкото отстъпва.
Животинското взема връх.
Хормоните препускат бясно...
във човешката плът.
Понякога не любовта,
а сексът движи света!!!

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??