22 апр. 2007 г., 09:57

Четирибуквена дума 

  Поэзия
657 0 0
Секс.
Четирибуквена дума,
а движи света.
Играе си със съдби и хора.
Доста често сее печал.
Човешкото отстъпва.
Животинското взема връх.
Хормоните препускат бясно...
във човешката плът.
Понякога не любовта,
а сексът движи света!!!

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??