След залез - закъсняла птица,
поле с виолетови мечти,
проблясва нещо в моята зеница,
чакащо ме и само.
Четирилистна детелина
в своите нозе открих,
взех я с дланите си топли,
в живота си я приютих.
Настръхвам и заспивам от наслада
на лавандуловия бряг,
за мен колко много означават
тези четири листа.
© Боряна Todos los derechos reservados