2 июл. 2011 г., 18:01

Четирилистна детелина 

  Поэзия » Другая
571 0 6

След залез - закъсняла птица,

поле с виолетови мечти,

проблясва нещо в моята зеница,

чакащо ме и само.

 

Четирилистна детелина

в своите нозе открих,

взех я с дланите си топли,

в живота си я приютих.

 

Настръхвам и заспивам от наслада

на лавандуловия бряг,

за мен колко много означават

тези четири листа.

 

 

© Боряна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??