25 may 2017, 19:29

Чист спомен 

  Poesía » De amor
499 0 0

Очи, проблясващи в луната
само с малък поглед озарен,
от споменът така останал,
единствен, чист, неопетнен...

 

И всичко виждам из луната
и болката, и малко страх,
а мъничко не ми остава
да вярвам в туй, що аз видях...

 

Добрев

© Атанас Добрев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??