11 abr 2012, 9:56

Чиста проба 

  Poesía » Filosófica
712 0 13

 

Потъвам в онова вълшебно време

на удивление блажено от живота,

със радостта (наивната) на бебе,

без страх, ликувам, без посока...

 

Прощаваща, обичаща се, нова,

долавяща вселенската любов,

аз зная, че съм "чиста проба"

Божествена проява на живот...

 

 

 

10.04.2012.

 

 

© Сиси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??