11 апр. 2012 г., 09:56

Чиста проба 

  Поэзия » Философская
759 0 13

 

Потъвам в онова вълшебно време

на удивление блажено от живота,

със радостта (наивната) на бебе,

без страх, ликувам, без посока...

 

Прощаваща, обичаща се, нова,

долавяща вселенската любов,

аз зная, че съм "чиста проба"

Божествена проява на живот...

 

 

 

10.04.2012.

 

 

© Сиси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??