Целунат от смъртта,
със забулено лице пред
очите на Темида,
поредният грешник си отива.
Подхранвана от алчността,
системата сбира
мършата накуп,
хвърля я в пропастта...
В мрака месото се глозга,
душите не намират покой.
Нямат насита хиените подли,
надават поредния вой.
© Звезделин Todos los derechos reservados