4 дек. 2015 г., 07:58  

Чистилище 

  Поэзия » Философская
606 0 1

Целунат от смъртта,
със забулено лице пред
очите на Темида,
поредният грешник си отива.

 

Подхранвана от алчността,
системата сбира
мършата накуп,
хвърля я в пропастта...

 

В мрака месото се глозга,
душите не намират покой.
Нямат насита хиените подли,
надават поредния вой.

© Звезделин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??