13 abr 2019, 10:07  

Читател 

  Poesía » Para niños
975 2 16

Вижте, колко съм голям,

първи клас преминах вече.

Мога да науча сам

даже за Китай далечен.

 

Вестниците аз чета

и в компютъра надничам.

Помня всяка новина,

вижте вече аз не сричам.

 

И читател съм дори

на журнали* за колите.

На списание " Пари"

и на книги за жените.

 

Най - обичам детски книжки,

тях чета ги във захлас.

За мечета и за мишки,

за бълхата и за чичо Прас.

 

Още много, ще се уча,

ще чета неща навред.

За да мога да сполуча,

за да стана аз поет.

______________________________________________

* - Журнал - списание.

 

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Обичам книжки да чета »

14 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??