8 sept 2009, 20:14

Чочко - моят приятел 

  Poesía » De humor
911 0 2

Чочко - моят приятел



Чочко е приятел мой,
страшно го обичам,
всеки ден със много бой
в обич му се вричам.

Чочко е мръсник голям,
хората ги плюва,
аз го бия, срам не срам,
той пък се надува.

Чочко като пещерняк
иска да работи.
В тесни дупки - пълен мрак,
цял ден да се поти.

Не разбира нищо той
кво му се говори.
Все се прави на герой!
Иска да повтори.

Ще го впиша аз сега
само в протокола,
че плешив - без стрък коса
е по главата гола.

Иначе си е чудак
и добре не вижда.
Едноок и пак, и пак
хората обижда.

Чочко е приятел мой,
страшно го обичам,
всеки ден със много бой
в обич му се вричам.


© Гаврата Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??