18 ago 2013, 20:53

Чорба 

  Poesía » Civil
352 0 5

ЧОРБА

 

            Чорбата е тя за чорбаджиите,

            от там е името чорба,

            ако е чорба за сеирджиите,

            на чорбаджиите е тя творба.

© Лордли Милордов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??