Aug 18, 2013, 8:53 PM

Чорба 

  Poetry » Civilian
351 0 5

ЧОРБА

 

            Чорбата е тя за чорбаджиите,

            от там е името чорба,

            ако е чорба за сеирджиите,

            на чорбаджиите е тя творба.

© Лордли Милордов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??