8 jun 2013, 11:47

Човек е нужно 

  Poesía » Otra
380 0 1

Понесен някъде от вихъра на времето,

забравен аз от близките си, може би.

Кой друг сега ще носи бремето?

Душата иска! Но не може да скърби.

 

Забравил в сърцето злобата,

щастливо аз нагаждам моите дни.

Днес всеки носи си короната

и бори се със своите беди.

 

Минават дни, минават месеци, години,

очите нужно ли е да се мокрят със сълзи.

Пътеките минават ни бодливите къпини,

не знаем в утрешния ден какво ли ни грози?

 

В душите болката си дълго носим,

незнаен ритъм в сърцето ни тупти.

Каквото и да става няма да угасим,

човек е нужно насаме да помълчи.

 

                                В. Й. 05.06.2013 г.

 

© Васил Йотов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Понякога мълчанието е необходимост...Не дай боже самота !
Propuestas
: ??:??