3 nov 2024, 8:25

Човек избира 

  Poesía
197 0 0

Човек избира

сам - дали и на кого

да се опира;

 

най-добре - на свише, за

да е с душа спасена...

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??