3.11.2024 г., 8:25 ч.

Човек избира 

  Поезия
195 0 0

Човек избира

сам - дали и на кого

да се опира;

 

най-добре - на свише, за

да е с душа спасена...

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??