2 sept 2014, 7:42

Човешко 

  Poesía » De amor
426 0 0

И написано, начертано е

по лицата наши

как обичаме ние

земно!

 

А нарисувано от луд

по гърдите наши

как забравяме,

че е земно то!

 

Скулптур изваял

сълзите наши

от глина

в радост и мъка!

© Петър Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??