2.09.2014 г., 7:42 ч.

Човешко 

  Поезия » Любовна
416 0 0

И написано, начертано е

по лицата наши

как обичаме ние

земно!

 

А нарисувано от луд

по гърдите наши

как забравяме,

че е земно то!

 

Скулптур изваял

сълзите наши

от глина

в радост и мъка!

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??