7 may 2015, 21:30

ЧРД 

  Poesía
446 0 0

Ден рожден е твоят ден,

ден за радост твой свещен,

ден за твоите мечти,

ден за твоите шеги.

 

Нека всякакви мечти,

да бъдат твоите звезди

и когато пожелаеш

нека те се сбъднат.

 

P.S. Усмихни се и си пожелай

с мен да бъдеш ти докрай

и от щастие ти пожелавам

много радост и цветя. 

   

     08.03.2013 год

© Кармен николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??